DASSEN & DRYKONINGEN ADVOCATEN
HomeAdvocatenKostenRouteAlgemene voorwaardenKlachtenregelingVacatures

Plattegrond II


Openbaar vervoer

Vanaf het Centraal station neemt u buslijn 5 (richting Kanaleneiland via Oog in Al). Deze stopt op de kruising van de Vleutenseweg met de J.P. Coenstraat (halte J.P. Coenstraat). Aan de overkant van de straat, voorbij het kruispunt, vindt u het kantoor.

Indien u met de sneltram komt, kunt u ook uitstappen bij de halte Graadt van Roggenweg. Vanaf daar is het nog ongeveer 10 minuten lopen. U loopt eerst de Koningsbergerweg en vervolgens de J.P. Coenstraat uit, tot u op de kruising met de Vleutenseweg komt. Vanaf daar is het nog ongeveer 20 meter naar links.

Te voet (vanaf het centraal station, ongeveer 15 min)

In het Centraal Station volgt u de borden "Jaarbeurs". Buiten gekomen steekt u het Jaarbeursplein over en loopt u vervolgens rechtsaf de Croeselaan uit. Bij het Westplein gekomen steekt u over en loopt u rechtdoor de Damstraat in. Die loopt u helemaal uit (voorbij de kruising met de Kanaalstraat). Aan het eind van de Damstraat komt u op de Vleutenseweg. U gaat dan linksaf, tot voorbij de stoplichten op de kruising met de J.P. Coenstraat. Vlak voorbij de stoplichten vindt u het kantoor.

Met de auto

Met de auto kunt u ons het best bereiken vanaf het centrum via de Daalse Tunnel (A2, richting Amsterdam), of vanaf de A2, afslag Oog in Al, richting centrum. Het kantoor is gelegen halverwege de Vleutenseweg, aan de kruising van de Vleutenseweg met de J.P. Coenstraat. De Vleutenseweg is een brede doorgaande weg met een busbaan in het midden.
 
Voor een exacte routebeschrijving kunt u het beste gebruik maken van een routeplanner op internet, zoals map 24 of ANWB.

Parkeren 

Overdag kunt u de auto meestal goed parkeren in de buurt van het kantoor. Mocht er voor de deur (de ventweg langs de Vleutenseweg) geen plaats zijn, dan kunt u meestal wel een plek in één van de zijstraten van de Vleutenseweg vinden.

Vleutenseweg 250-254
3532 HR Utrecht

tel: 030- 2900 633
fax:030- 2900 839