DASSEN & DRYKONINGEN ADVOCATEN
HomeAdvocatenKostenRouteAlgemene voorwaardenKlachtenregelingVacatures

Dassen John Dassen is één van de oprichters van het kantoor Dassen & Drykoningen Advocaten. Hij studeerde Nederlands recht aan de universiteit van Maastricht. In 1996 is hij beëdigd als advocaat en in dienst getreden bij Weijzen Advocaten te Amersfoort. John Dassen richtte zich daar met name op het vreemdelingenrecht en het strafrecht. In 2000 is hij gaan werken bij Louwerse & Van der Velde Advocaten te Utrecht, waar hij zich verder specialiseerde in het strafrecht. In 2005 heeft hij samen met Bart Drykoningen het kantoor Dassen & Drykoningen Advocaten opgericht.
Drykoningen Bart Drykoningen heeft rechten gestudeerd aan de universiteiten van Tilburg, Utrecht en Genua (Italië). In 1996 is hij beëdigd als advocaat en gaan werken bij Advocatenkantoor De Leon te Utrecht. Hij oefende daar de algemene praktijk uit, met de nadruk op letselschade, personen- en familierecht en algemeen verbintenissenrecht.  Medio 2005 heeft hij met John Dassen het kantoor Dassen & Drykoningen opgericht en heeft hij zich ook toegelegd op het (jeugd)strafrecht. Na bijna 20 jaar op een breed speelveld de advocatuur te hebben bedreven, spitst de praktijk van mr. Drykoningen zich thans voor een belangrijk deel toe op letselschade. Mr. Drykoningen heeft in 2015/2016 de LSA / Grotius specialisatieopleiding Personenschade gevolgd en is cum laude geslaagd. In 2017 is hij lid geworden van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).
Schröder Dorrit Schröder heeft Engelse Taal en Letterkunde en Nederlands recht gestudeerd aan de universiteit van Utrecht. In 2001 / 2002 heeft ze een half jaar gestudeerd aan de rechtenfaculteit van de universiteit van Sheffield (Engeland). In 2003 is ze afgestudeerd met als specialisatie strafrecht en aansluitend is ze in dienst getreden als juridisch medewerkster bij Ausma De Jong Advocaten te Nieuwegein. Zij hield zich daar met name bezig met strafrecht en penitentiair recht. In 2006 is ze beëdigd als advocaat en is ze Dassen & Drykoningen Advocaten komen versterken. Dorrit Schröder voert een algemene praktijk, en heeft zich in het bijzonder toegelegd op arbeidsrecht en personen- en familierecht.
Vermeulen Sudha Vermeulen is het kantoor op 1 mei 2011 komen versterken. Zij heeft voorheen gewerkt als jurist bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en sinds 2007 als advocaat in het arrondissement Arnhem. Sudha Vermeulen heeft gestudeerd aan de Radbouduniversiteit te Nijmegen en heeft stage gelopen bij het Openbaar Ministerie te Curaçao. Sudha Vermeulen voert een algemene praktijk, met bijzondere aandacht voor personen- en familierecht, sociaal zekerheidsrecht en strafrecht.

Iris


Iris Penning is sinds 1 mei 2015 werkzaam bij Dassen & Drykoningen Advocaten.

Vleutenseweg 250-254
3532 HR Utrecht

tel: 030- 2900 633
fax:030- 2900 839